Vi erbjuder: 

Servicebyrå på Lön

Kurs på plats

Telefonutbildningar

 

 


Kampanjpris på konsulttjänster

 

 Covid-19 har gjort att många av våra kunder den här våren har lite mer tid än vanligt att se över sina processer och rutiner. Flertalet tar tillfället i akt att effektivisera användningen av administrativa system, skapa nya flöden och hinna i kapp med administration som inte har hunnits med under året. Andra kunder har istället ett omvänd situation med stor frånvaro och knappt med tid att hinna med de dagliga rutinerna.

 Oavsett hur du påverkas så finns vi här för dig. Boka konsultstöd för dina LabOra-system så kan vi bland annat hjälpa dig med:

 LabOra Lön

 LabOra TID

 LabOra Medarbetaren

 LabOra Ekonomi

 LabOra Kyrkogård

 Just nu har vi dessutom kampanjpris på våra konsulttjänster. Beställer du konsultuppdrag senast 15 maj 2020 så betalar du endast 990 kr/timme (ordinarie pris 1 200 kr/timme)!

 Erbjudandet gäller endast nya beställningar för timdebiterade tjänster som kan utföras på distans och att uppdraget slutförs senast 30 juni 2020. Samtliga priser är exklusive moms.

 Ring oss på 08-505 219 00 för ett samtal om hur vi kan hjälpa dig.

 

 

Servicebyrå på Lön via Vitec Agrando


Agrando har haft löneservicetjänster sedan starten 2005. Antalet kunder med långa avtal har varierat från 4-8. Sedan dess har verksamheten utökat  då vi sett ett ökat behov av denna tjänst hos församlingar som vill behålla kontrollen över lönerna men få arbetet gjort av någon annan. Vitec Agrando är då en garant för att avtalsenlig lön utbetalas i rätt tid och till rätt person.

Med tre certifierade lönekonsulter blir vår Löneservice än mer effektiv och trygg för dig som kund.

Ewa Mallmén, Veronica Sjödin och Annika Andersson visar stolt upp certifieringarna som SRF-konsulternas förening genomför. De samlar idag c:a 3 500 auktoriserade redovisnings- och lönekonsulter. Vi kan garantera att proven är svåra!

 

Vi är redo att ta emot nya kunder och erbjuder just nu två månaders FRI körning vid tecknande av 1-årsavtal. Erbjudandet förutsätter att församlingen använder TID, vårt tidredovisningssystem som tagit marknaden med storm.

Har du ännu inte TID kan vi erbjuda 1 månads fri lönekörning vid tecknande av 1-årsavtal.

Vill du ha en offert på Löneservice eller bara ställa frågor. Ring 08-505 219 51  eller kontakta Veronica Sjödin direkt på, veronica.sjodin@agrando.se

VÄLKOMMEN till servicebyrån hos Vitec Agrando!

 

Kurs på plats

Denna tjänst är ett utmärkt komplement till våra ordinarie kurser på systemen som ges på olika platser i Sverige.

Du bestämmer själv innehåll och nivå utifrån egna behov och förutsättningar. Du kan välja ur ordinarie kursutbud och även kombinera delar av olika kurser. Är ni flera deltagare blir kostnaden per person relativt låg eftersom rese-och logikostnader minimeras.

Du kan alltid passa på att kombinera kurs på plats med någon av våra andra konsulttjänster.

Andra fördelar är att ert eget material kan användas och det finns mer tid för era specifika frågeställningar. Möjligheten att få råd om verksamheten och passande rutiner finns också.

 

Telefonutbildning

Ofta räcker inte ens de bästa föresatserna. Varken tid eller pengar finns för att införskaffa de nödvändiga kunskaperna för att sköta arbetet. Vad göra?

Telefonutbildning är en tjänst som:
- passar bra när ett system är nytt
- låter dig bestämma takten och innehållet i kursen
- låter dig använda just dina data och dina förutsättningar
- låter dig välja antalet timmar (max två timmar i taget) och när de ska genomföras
- låter dig ställa frågorna du aldrig vågat ställa

Ta chansen att lära dig en ny del av systemet eller en funktion som du inte haft möjlighet att titta på tidigare!

Varmt välkomna att höra av er till laborasupport.se@vitecsoftware.com eller 
ring till 08- 505 219 00 för frågor eller boka en tid