Nya versioner av LabOra Lön och KSAK ( LabOra Inventarie)

Nya versioner av LabOra Lön och KSAK ( LabOra Inventarie)


Ny version av LabOra Lön (8.2) och uppgradering av KSAK ( LabOra inventarie) till version 8
LabOra Lön version 8.2
Version 8.2 innehåller uppdateringar med anledning av ändringar i arbetsgivaravgifterna fr. o m 1 maj samt några nya funktioner. Läs mer i Nyhetsbrevet på nedladdningssidan.
Versionen ska installeras på alla klienter i nätverket. Kunder i GIP avvaktar den process de genomför för uppdatering av samtliga klienter i GIP.


KSAK ( LabOra Inventarie) 8.0
Inventariesystemet har tills nu fungerat i Progress 10.1C i version 6.1.
När övriga system, Kyrkogård, Ekonomi och Lön kom i version 8.0 med Progress 11.3 fick KSAK stå tillbaka. Vi har nu lyft KSAK till version 8. 
Säkerställ att Progress är uppdaterat till version 11.3 (vilket troligtvis gjordes i höstas om  ni är kund på LabOrasystemen i övrigt). Installera därefter KSAK 8.0 - installationen konverterar databasen med automatik. Kunder som är inne i GIP behöver inte ägna tid åt installationerna men måste avvakta tills GIP genomfört uppgraderingarna i sin miljö.
Version 8.0 innehåller också en ny bilddatabas som behöver aktiveras och med funktioner att flytta det lokala bildbiblioteket in i bilddatabasen. Läs mer i Nyhetsbrevet på nedladdningssidan.

Tillbaka