Sune Nemlander går i pension (2017-01-20)

Sune Nemlander går i pension (2017-01-20)


Vår mångårige medarbetare Sune Nemlander har gått i pension. En verkligt stor man som uträttat mycket för Svenska kyrkans väl och ve!

 

Sune tillhör en av de få i Sverige som kan kallas nestor på kyrkomarknaden. Han har varit på marknaden sedan tidigt 80-tal och byggde upp möjligheten för församlingar att införskaffa skräddarsydda och prisvärda IT-lösningar. Detta i en tid då IT var nytt och med så höga priser att endast större bolag hade råd till investeringar.

Sune ligger bakom både det första Ekonomi- och Kyrkogårdssystemen samt arbetade de senaste 10 åren med att bygga upp ett Bokningssystem som blev marknadens mest spridda, Insidan.  Sune har varit involverad i princip alla större utvecklingsprojekt som rört IT-system och är troligtvis den som besökt flest församlingar i vårt avlånga land.

Med sin långa erfarenhet och vassa kompetens har Sune en förmåga att förstå församlingarnas verksamhet och dess behov som inte många besitter. Det har ur Agrandos perspektiv varit en absolut tillgång att ha Sune med i laget. 

Vi tackar honom så hjärtligt för denna tid tillsammans.

Mikael Jonsson, VD Agrando

 

Här är några bilder på Sune:

1. Sune på en Agrandodag och med det han gillade bäst - att träffa och prata med kunder.

2. Sune gör det han är så bra på - att skapa system som verkligen gör skillnad och sen kunna beskriva det för kunderna.

3. Vid en avtackningsceremoni med personal från Agrando 2017-01-20.

Tillbaka