Är du den vi söker till Kyrkogårdsteamet? (2018-03-13)

Är du den vi söker till Kyrkogårdsteamet? (2018-03-13)


Nu finns det möjlighet att pröva dina erfarenheter och kunskaper i Agrando som en del av Kyrkogårdsteamet.

 

Agrando är ett programvarubolag som agerat framgångsrikt på kyrkomarknaden sedan 2005. Vi utvecklar och levererar ett flertal programvaror för församlingarnas behov och vi är ledande på ett flertal områden. Agrando har 18 medarbetare i Sverige och omsatte 25 miljoner kr 2017 på närmare 500 kunder. Vi sitter i trivsamma lokaler i Älvsjö, 10 min från Stockholms central.

 

Vi vill ha Dig till Kyrkogårdsteamet!

 

Kyrkogårdsteamet består idag av tre konsulter och två utvecklare. En förestående pensionsavgång gör att vi söker en kompetent ersättare.

Som verksamhetskonsult inom kyrkogårdssystem ska du vara den kunnige inom arbetsområdet och på systemet. Vi förutsätter därför erfarenhet från arbete på kyrkogårdsförvaltning/församling med begravningsverksamhetens administrativa- och ekonomiska delar. Vi tror att du känner dig redo att pröva dina vingar hos oss. Arbetsuppgifter i stort:

  • Omvärldsbevakning inom arbetsområdet
  • Arbeta med utveckling/förvaltning av systemet sett ur användarperspektiv
  • Medverka i marknadsföring av systemet och bearbeta nya kunder
  • Implementera systemet hos nya kunder och hålla utbildningar
  • Ge support till kunder

Arbetet förutsätter en del resor och kontakter med kunder. Du bör ha goda kunskaper i svenska språket och kunna förmedla information i tal och i skrift. Utbildningsbakgrund är mindre viktigt än dina personliga egenskaper och förmåga att arbeta i team. Det är meriterande om du har erfarenhet av andra leverantörers system och/eller arbetat med andra arbetsområden såsom bokning eller ekonomi.

När: Omgående beroende på eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Ansökan: Märk ”Ansökan KG” och skicka till mikael.jonsson@agrando.se

Sista ansökningsdag: 2018-05-11

Skicka in din ansökan omgående. Urvalet gås igenom löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

 

Tillbaka