Ny kraft i Ekonomiteamet! (2018-04-03)

Ny kraft i Ekonomiteamet! (2018-04-03)


Agrando har glädjen att presentera en ny medarbetare som kommer förstärka ekonomiteamet och företaget i övrigt.

 

Daniel Friman kommer närmast från Jönköping där han arbetat som VD inom social sektor och suttit som förtroendevald inom Jönköpings  pastorat.

Daniel kommer att främst arbeta med LabOra Ekonomi där konsulting och implementering av systemet hos kunderna blir en av uppgifterna. Med Daniels bakgrund som pådrivande kraft i förändringsarbeten och gedigna kunskaper inom en rad områden kommer även marknadsföring och genomförande av nya koncept bli en del av arbetsuppgifterna. Daniel är väl införstådd med de utmaningar som kyrkans församlingar står inför och har idéer för förnyelse och livskraftig verksamhetsutveckling.

Daniel har tidigare arbetat som revisor, ekonomiansvarig inom kyrklig enhet och som chef inom både kommun och företag.

Daniels största passion i livet är båt- och skärgårdsliv. Tillsammans med Jenny har han just flyttat sina bopålar till Saltarö. "Nu har vi båten inom 5 minuters promenad, en ljuvlig idyll in på knutarna och ändå bara en halvtimme till Stockholm", säger Daniel leende. "Dessutom får jag ju dagligen använda mina kunskaper och erfarenheter i min tjänst vid Agrando. Tillvaron känns skräddarsydd. Perfekt!"

 

Tillbaka