Kundsupport

TJÄNST SOM KUNDSUPPORT HOS AGRANDO

Vitec Agrando AB är ett programvarubolag som verkat framgångsrikt på kyrkomarknaden sedan 2005. Vi utvecklar och levererar programvaror för församlingarnas behov och vi är ledande på ett flertal områden. Agrando har 17 medarbetare i Sverige och omsatte 26 miljoner kr 2018 på dryga 430 kunder. 

Vi sitter i trivsamma lokaler i Älvsjö, 10 min från Stockholms central.

 

Vi behöver komplettera organisationen med en medarbetare som ska arbeta  med kundsupport.

Hos oss får du en vardag med varierande arbetsuppgifter inom systemområdena Bokningssystem, Kyrkogårdssystem och Diarieföring. En stor del av arbetet utgörs av kundsupport via telefon och mail där du svarar på kundernas frågor, hjälper dem med problem samt lotsar dem i systemens funktionalitet. Du är också inkluderad i förvaltning och vidareutveckling av systemen tillsammans med teamet och utvecklarna. Utbildning av kunder via telefon/skype kan förekomma.

Arbetsuppgifterna kräver goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

På Vitec Agrando är vi ett glatt team med god laganda och sammanhållning. Vi är många olika personlighetstyper men delar alla synen att bidra med hårt arbete och alltid ha kundens bästa för ögonen.  

Det är meriterande om du har erfarenhet av andra leverantörers system och/eller arbetat med andra arbetsområden såsom ekonomi, löner eller andra verksamhetstödjande system. Vi värdesätter även erfarenhet från arbete i församling inom endera arbetsområdet.   

Placeringsort är Älvsjö, Stockholm.

Som medarbetare på Vitec Agrando AB ingår du i en börsnoterad och dynamisk koncern (Vitec Software Group) med goda utvecklingsmöjligheter och interna stödfunktioner. Hos oss blir ditt bidrag synligt och mycket viktigt för vår fortsatta framgång. 

Tillsammans skapar vi hållbara produkter att lita på – både idag och imorgon. Produkterna är vår grund, vi gör saker enkelt och hållbart samt har en öppen och förtroendeingvande kultur. 

Vårt långsiktiga perspektiv ger dig som medarbetare möjlighet att använda din energi klokt och behålla balans i livet.   

 

Vem är du?

Som person är du social, har du god problemlösningsförmåga som är baserad på kvalitetstänk, noggrannhet och engagemang. Att jobba med många olika typer av arbetsuppgifter kräver att du kan driva och organisera din vardag på ett affärsmässigt och strukturerat sätt. Du är duktig på att knyta kontakter internt och externt, att arbeta konsultativt samt kan arbeta både självständigt och i team.  

Har du arbetat med Vitec Agrandos system och känner dig redo att pröva dina vingar hos oss? Är våra system nya för dig är du lika välkommen att söka tjänsten, viktigast för oss är din personlighet.

 

Ansökan

Frågor kring tjänsten besvaras av t.f. VD Veronica Sjödin, veronica.sjodin@vitecsoftware.com tel: 08-505 219 31 

Skicka in din ansökan så snart du har möjlighet då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Inför den här rekryteringen har vi tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

 

 

Klicka här för att ansöka